עוד

📢:63rd UP!

⏰:2341 UTC / 7:41pm EDT / 8:41 JST (Saturday)
🚀:Kuaizhou-1A
🛰:KX-09
🛰:XiaoXiang 1-07 (TY 1-07)
🏳️:🇨🇳
🚏:SSO
⏱️📡:view.inews.qq.com/a/ZLV2019082
ℹ:❌❌❌
⏳:free.timeanddate.com/countdown

⚠️:⏱️📡=Delayed webcast

Rokot is the next confirmed (via notams) launch but likely the next actual launch is Kuaizhou-1A on Thursday but no notams for that launch yet.

And of course the third orbital attempt by Iran may also happen before either of those but even less info on that.

GET OUT, GET OUT NOW @ulalaunch @torybruno!!! YOU ARE GOING TO MELT!!! t.co/Izs32mxm8t

🇨🇳:1⃣2⃣❌❌⬛️
🇺🇸:1⃣4⃣
🇮🇷:❌❌
🇯🇵:0⃣1⃣
🇮🇳:0⃣4⃣
🇫🇷:0⃣6⃣❌
🇷🇺:1⃣3⃣
🇳🇿:0⃣4⃣ t.co/pJHA16twg7

עוד
Toootim

מסטודון היא רשת חברתית חופשית, מבוססת תוכנה חופשית ("קוד פתוח"). כאלטרנטיבה בלתי ריכוזית לפלטפרומות המסחריות, מסטודון מאפשרת להמנע מהסיכונים הנלווים להפקדת התקשורת שלך בידי חברה יחידה. שמת את מבטחך בשרת אחד — לא משנה במי בחרת, תמיד אפשר לדבר עם כל שאר המשתמשים. לכל מי שרוצה יש את האפשרות להקים שרת מסטודון עצמאי, ולהשתתף ברשת החברתית באופן חלק.