ืœืขืงื•ื‘

๐Ÿ“ข๏ผš45th UP!

โฐ๏ผš0151 UTC / 9:51pm EDT / 10:51 JST
๐Ÿš€๏ผšVega
๐Ÿ“ฆ๏ผšSSMS PoC
๐Ÿ”ธ๐Ÿ›ฐ๏ผš7x microsatellites
๐Ÿ”ธ๐Ÿ›ฐ๏ผš46x nanosatellites
โ—ผ๏ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ›ฐ๏ผšHรคmarik
๐Ÿณ๏ธ๏ผš๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท
๐Ÿš๏ผšLEO/SSO
๐Ÿ“ก๏ผšesawebtv.esa.int/
โ„น๏ผšarianespace.com/mission/vega-f
โณ๏ผšfree.timeanddate.com/countdown

ยท t2m ยท 0 ยท 0 ยท 0
Sign in to participate in the conversation
Toootim

ืžืกื˜ื•ื“ื•ืŸ ื”ื™ื ืจืฉืช ื—ื‘ืจืชื™ืช ื—ื•ืคืฉื™ืช, ืžื‘ื•ืกืกืช ืชื•ื›ื ื” ื—ื•ืคืฉื™ืช ("ืงื•ื“ ืคืชื•ื—"). ื›ืืœื˜ืจื ื˜ื™ื‘ื” ื‘ืœืชื™ ืจื™ื›ื•ื–ื™ืช ืœืคืœื˜ืคืจื•ืžื•ืช ื”ืžืกื—ืจื™ื•ืช, ืžืกื˜ื•ื“ื•ืŸ ืžืืคืฉืจืช ืœื”ืžื ืข ืžื”ืกื™ื›ื•ื ื™ื ื”ื ืœื•ื•ื™ื ืœื”ืคืงื“ืช ื”ืชืงืฉื•ืจืช ืฉืœืš ื‘ื™ื“ื™ ื—ื‘ืจื” ื™ื—ื™ื“ื”. ืฉืžืช ืืช ืžื‘ื˜ื—ืš ื‘ืฉืจืช ืื—ื“ — ืœื ืžืฉื ื” ื‘ืžื™ ื‘ื—ืจืช, ืชืžื™ื“ ืืคืฉืจ ืœื“ื‘ืจ ืขื ื›ืœ ืฉืืจ ื”ืžืฉืชืžืฉื™ื. ืœื›ืœ ืžื™ ืฉืจื•ืฆื” ื™ืฉ ืืช ื”ืืคืฉืจื•ืช ืœื”ืงื™ื ืฉืจืช ืžืกื˜ื•ื“ื•ืŸ ืขืฆืžืื™, ื•ืœื”ืฉืชืชืฃ ื‘ืจืฉืช ื”ื—ื‘ืจืชื™ืช ื‘ืื•ืคืŸ ื—ืœืง.